Барај резултати за ‘’

Page 1 of 4

За нас

August 14, 2014 at 10:47 am

“Стовариште Оки-Пром” ги бележи своите почетоци од 2001 год. и е компанија во приватна сопственост која успешно се развива и постои 11 години. Основана е од едно лице... (more)

Градежни материјали

August 12, 2014 at 9:11 am

- Цемент и Усјемал           – Керамички и бетонски блокови – Бетонско железо и жичани производи – Резана градежна граѓа и осб табли -... (more)

Фасади и Изолации

August 11, 2014 at 1:00 pm

- Фасадни системи – Термо и  хидро изолациони материјали и премази     

Ламинат и Патос

August 10, 2014 at 1:18 pm

Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет. Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, нашите ламинатнит подови ви овозможуваат беспрекорен изглед и естетика, висока отпорност на оштетување,... (more)

Гипс картон

August 9, 2014 at 1:28 pm

Брза и лесна изведба, едноставни форми, лесни решенија, безброј можности и идеи… Гипс картон облогите се покажаа како одлично решение за вашиот дом и деловен простор овозможувајќи лесно... (more)

Бои, Лакови и Лепила

August 8, 2014 at 1:45 pm

Дајте им живот на вашите зидови, изберете една од многуте нијанси што ги нудиме, обојте ги вашите простории и дајте им нов изглед. Компјутерски нијансираните внатрешни поликолори се... (more)

Огради и Надворешни елементи

August 7, 2014 at 1:52 pm

Поцинкувана, електростатички офарбана и печена во комора панелна ограда со која се гантира трајност и безбедност. Брза, лесна и едноставна монтажа за кој не се потребни некои посебни познавања. Идеална... (more)

Pачен алат и Опрема

August 6, 2014 at 12:53 pm

За успешно вградување на купените материјали на располагање ви стои комплетна понуда нарачен,електричен алат и работна опрема за секоја градежна група.

Други материјали

August 5, 2014 at 12:53 pm

- ЛЕКСАН   – СТАКЛЕНИ ПРИЗМИ    – СТИРОПОРНИ ЛАЈСНИ И ПАНЕЛИ    – ОДВОДНИ РЕШЕТКИ    – ЛАЈСНИ    – БРИКЕТИ    За повеќе детали кликнете овде.

Соработници

August 4, 2014 at 2:02 pm