Брза и лесна изведба, едноставни форми, лесни решенија, безброј можности и идеи… Гипс картон облогите се покажаа како одлично решение за вашиот дом и деловен простор овозможувајќи лесно моделирање и комбинирање на просторот во кој живееме и работиме.

Гипс картон ѕидните облоги во комбинација со метална потконструкција и термоизолација од стаклена или камена волна, значително ја зголемуваат топлотно звучната изолација на објектот… Со тоа покрај естетски прифатливите решенија заштедувате енергија, која за неколку години ќе ги врати вложените средства…

Работиме исклучиво само со KNAUF.Knauf