Идеален спој помеѓу добрата цена и одличниот квалитет. Подни решенија за вашиот дом и деловен простор, нашите ламинатнит подови ви овозможуваат беспрекорен изглед и естетика, висока отпорност на оштетување, брза и лесна монтажа за само неколку часови. Новата генерација на ламинатни подови се со подобрен клик 2 систем за кој не се потребни никакви лепила. Лесни се за одржување, отпорни на гребење, долготрајност на бојата и огноотпорни.

i20140705155041-tsveta-naturalinogo-laminata